Profiel

Je bent charismatisch, hebt kennis van het (Haagse) uitgaansleven in al haar hoedanigheden, je bent een verbinder met een open blik en een luisterend oor, kan tegen een stootje in deze publieke rol en hebt bovenal een Haags hart.

De nieuwe nachtburgemeester is niet uitsluitend kroegtijger, techno-koningin of Prins Carnaval, het gaat niet alleen om de feestjes, het Nachtburgemeesterschap zal ook gaan om serieuze(re) onderwerpen zoals geluidsoverlast, veiligheid en talentontwikkeling. Je maakt uitgaan in Den Haag leuker, voor iedereen.

Nachtburgemeester ben je natuurlijk 24/7, maar je bent in ieder geval twee dagen per week beschik- en bereikbaar om de taken rond je functie uit te voeren. De werkzaamheden voor de Nachtraad en de Club van de Haagse Nacht zul je uitvoeren in samenwerking met oud-nachtburgemeester Sjoerd van Schuylenburch, die werkzaam blijft binnen de stichting. De functie nachtburgemeester zal vanaf maart 2020 een kleine vergoeding krijgen.

Ben jij die nieuwe Haagse Nachtburgemeester en heb je affiniteit met de visie van Stichting Nachtburgemeester Den Haag? Schrijf dan een motivatie van maximaal 500 woorden en stuur die naar vacature@nachtburgemeesterdenhaag.nl vóór maandag 17 februari 12:00 uur.