TodaysArt stelt kantoorplek beschikbaar

Goed nieuws vanuit de stad. TodaysArt stelt aan de nieuwe Haagse Nachtburgemeester voor twee jaar lang een werkplek beschikbaar, bij hen op kantoor. Naast een mooie, inspirerende werkplaats zul je direct ook gebruik kunnen maken van de kennis en ervaring van de organisatie. Want  TodaysArt heeft ook aangeboden (indien gewenst) hulp te bieden bij het schrijven van aanvragen.

Met spraakmakende acties, verrassende samenwerkingen (door heel Europa) maar ook door lokaal talent nooit uit het oog te verliezen heeft TodaysArt sinds haar oprichting in 2005 een onmisbare plek veroverd in Den Haag en het Haagse Nachtleven. De volgende Haagse editie van TodaysArt vindt dit jaar plaats van 21 t/m 23 september.

Profiel Haagse Nachtburgemeester en hier de kandidaten.

En vergeet het grote evenement op zaterdag 17 maart niet.